Alle hvalpe efter Frida og Sterkur er reserverede. Jeg takker for den enorme interesse 👍

Frida og Sterkur venter hvalpe først i Juli 2019

 

Frida fødte igår, d 9/7. 3 tæver og 1 han. De tre første blev født naturligt, men den sidste tæve ved kejsersnit. Livmoderen blev slap, og hvalpen lagde langt inde. Dyrlægen prøvede med kalk og vestimulering, men intet hjalp, og hun kunne ikke nå den, for måske at kunne trække den ud. Den sidste er mindre end de andre, men alle inklusiv Frida har det godt ❤️ Men vi er alle trætte og brugte

Frida bliver mere og mere tyk 🥰 Men nu kan vi også se liv i maven 🐾

Kattegatoens B-Frida og Sterkur har parret

Vi venter hvalpe omkring 13. Juli 2019. Hvalpene skulle dermed være klar til at flytte til nye familier først i September 2019.

Frida har:   HD status AA . AD status 0. Øjenlysning ingen bemærkninger. Udstillet med Very Good

Frida er en glad og aktiv lille hund. Der er fart over feltet,  især når vi er ude at gå ture. Hun elsker at springe over bække og åer, springe op på hvad der kan springes op på, lige fra træstammer, sten og bænke mm. Hun elsker at jage efter fugle, bade i havet og at komme med ud på køreture i bil og på camping.

Frida nyder i den grad også når vi er til Rally-lydighed, hvor der er masser af udfordringer til både krop og hjerne, i form af koncentration, trick og lydighed.

                                                                   🐾🐾 🐾  

Sterkur har:   HD status AA. Øjenlysning ingen bemærkninger. Mentalbeskrevet. Udstillet med Very Good

Sterkur fra Odense er en lækker hanhund som hilser glad på alle dem han møder på sin vej, også i bilen. Sterkur nyder at komme med på tur hvor han kan følge med i alt.

Han elsker at gå ture, hoppe på træstammer, bænke og hvad der ellers kan springes op på, gø og løbe efter store fugle og elsker at bade, i det åbne hav hele året.  

 

Indavlskoefficent på 5 generationer : 0,19

 

Frida 6 uger

Sterkur