Hvalpene kommer til I deres tid hos os, at være lige i hjertet af huset, stue - og køkkenområdet.

Deres første tid bliver i fødekassen, som bliver udvidet i takt med, at de skal have nye udfordringer i form af plads til leg og tumlen rundt.

Når hvalpene er ca 4 uger gamle, er der mulighed for at komme direkte i haven, hermed også renlighedstræning. Når de yderligere er klar til nye udfordringer/socialicering, kommer de med i skoven, på stranden, ligesom vi tager dem med i bilen til byen, så de kan opleve hverdagen med biler, cykler og fremmede mennesker omkring sig.  

De vil selvfølgelig også blive stimuleret med forskellige daglige lyde som tv, støvsuger, musik, legende børn og lydfil med nytårsskyderi.

 

Hvalpene kan flytte til deres nye hjem når de er 8 uger gamle, og har på dette tidspunkt fået:

Ormekur

Sundhedstjek hos dyrelægen

Den første vaccination

Chippet

Registreret med stambog i Dansk Kennel Klub (DKK)

 

Når hvalpene flytter hjemmefra, vil der herfra følge foder med til den første tid, legetøj og et tæppe med duft fra Frida og de andre hvalpe.

                                                                                 🐾

Vi anbefaler at man går til hvalpetræning med sin hvalp, da man her både lærer hvordan man træner sin hvalp, lærer om samspillet mellem sin hvalp og sig selv, men også om sin hvalps behov, i takt med at den udvikler sig.

                                                                                  🐾

“Godt lederskab er instrumentalt for at hunden trives i familien. Hunden er et flokdyr, der har behov for god social struktur for at trives. Positivt lederskab får man ikke ved at håndtere hunden hårdhændet, men i stedet ved at vise hunden, at vi mennesker træffer gode beslutninger, at vi er hundens “nøgle” til sjove, behagelige og spændende oplevelser, er konsekvente i vores forventninger til hunden og at vi altid er til at stole på. Husk på, at respekt er ikke noget man tager, det er noget man får tildelt af andre – også hunden”.                                                                                                                                       

Vejen til godt lederskab af: Lise Lotte Christensen, adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub